Cercar en aquest blog

dissabte, 28 d’abril del 2012

Com els àngels

La Vanguardia:10 d'abril 2012
L'activitat del Cor Vivaldi ha estat comentada darrerament als mitjans de comunicació, com La Vanguardia, BTV i Ràdio Nacional d'Espanya.

A La Vanguardia, a l'article "Com els àngels", publicat dimarts 10 d'abril, es remarca  la professionalitat del projecte pedagogic, tot explicant  en què consisteix el treball que realitzen aquests alumnes de l'Escola IPSI. Fruit del seu esforç, han guanyat els premis del Festival de Cantonigròs l'any 1997 i, actuament, el Gran Premi Nacional de Cant Coral BBK i el premi Editorial Proteus, pels valors de l'esforç, la feina ben feta, la sensibilitat i sobretot el treball en equip.
A part, s'explica en veu de tres cantants del cor, l'ensenyament coral  de l'escola i què comporta i significa per a elles ser en un cor professional.
A més a més, destaca la tasca de la Mercè Bruguera, una contralt  vivaldiana a punt de ser sel.leccionada per al World Youth Choir ( Cor Jove Mundial), amb un futur prometedor.

A l'article "El planter del talent", publicat a La Vanguardia dilluns 23 d'abril, s'anuncia que la Mercè Bruguera ingressarà al World Youth Choir. Si voleu llegir-lo, cliqueu a sobre.



D'altra banda, s'han fet reportatges sobre el Cor Vivaldi, a Ràdio Nacional d'Espanya el 11 d'abril (programa España Directo, minut 44:04) i a BTV el 13 d'abril (programa Connexió Barcelona, minut 1:11:00). En tots dos programes, es van entrevistar algunes cantants del cor, que van explicar, també, les seves experiències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada